Det er blevet forår i madklubben. Det betyder at madsvinene atter er samlet. Le Chef havde igen sat en fremragende menu sammen.
Morten lavede havtaskekæber, som var hovedelementet i forretten. Se med her og bedøm selv hvordan det gik ;o)
Men jeg må bare sige det igen: The boys are in control!
150 G. Havtorn
1 dl. Appelsinjuice
1 dl. Hvidvinseddike
100 G. Sukker
Olivenolie
Maltosec
Dild
Kørvel
Malt
sukker
1) Havtaskekæberne
renses for sener. Vendes i mel og steges på en varm pande i
olivenolie 2-3 min på hver side.
2) Appelsinsaft,
hvidvinseddike og sukker koges sammen. Hældes over havtorn,
som skal stå på køkkenbordet indtil servering. Kan holde sig længe i køleskab.
3) Malt ristes med sukker og lidt salt i en gryde nogle minutter ved lav varme.
4) 1 spsk. olivenolie kommes i en skål. Maltosec piskes i lidt af gangen indtil det
bliver en fin sne.
5) Anrettes med havtaskekæben som centrum på en flot tallerken.
Morten lavede havtaskekæber, som var hovedelementet i forretten. Se med her og bedøm selv hvordan det gik ;o)
Men jeg må bare sige det igen: The boys are in control!
Forret
Havtaskekæber - Havtorn -
Sne - Malt
Stegte havtaskekæber i følge af orangesyltede havtorn
Ingredienser: 4 pers.
10 stk. havtaskekæber
Mel 150 G. Havtorn
1 dl. Appelsinjuice
1 dl. Hvidvinseddike
100 G. Sukker
Olivenolie
Maltosec
Dild
Kørvel
Malt
sukker
Fremgangsmåde:
olivenolie 2-3 min på hver side.
som skal stå på køkkenbordet indtil servering. Kan holde sig længe i køleskab.
bliver en fin sne.
Havtaskekæber & havtorn |
Hej!
SvarSletHvor køber man Maltosec?
Jeg bor i Odense, og her har jeg også ledt efter maltpulver, men forgæves.
Hilsen Gerda
Hej Gerda
SvarSletJeg køber det gennem min leverandør på mit arbejde, men det er jo engros. Du kan købe det hos specialkoebmanden.dk
Der kan du også købe maltmel.
Håber du finder ud af det :o)