torsdag den 16. juli 2015

Restaurantanmeldelse: Brøggeriet i Sønderborg

Den står på familieferie i et sommerhus i den sydlige del af Jylland :o) Fredag havde vi været i Danfoss universe, som ligger på nordsiden af Als. Da dagen var ved at gå på held og sulten meldte sig, hoppede vi i bilen og kørte til Sønderborg for at finde et sted at spise aftensmad.

Efter at have ringet til min gode ven Michel, som har boet i Sønderborg, valgte vi Brøggeriet. Der havde han selv haft gode oplevelser, da han boede i byen.Lisbeth blev fristet af en salat med kylling og avocado. Jeg selv bestilte en klassisk pariserbøf og et glas rødvin. Børnene fik en børnetallerken som bestod af friske ananas, melon, tomat, agurk, en bagel, en pandekage og nutella. Det var en fin lille børneanretning. Den mindste fik også en smoothie.

Da vi havde fået vores drikkevarer gik der bare to minutter inden vi havde hældt en halv liter smoothie ud over bordet, og ned på gulvet... men ingen panik, en af tjenerne kom hurtigt og fik tørret op, uden vi følte at vi var til besvær. Han kom også straks med en ny smoothie. Og det hele foregik med et smil, - det er god service. 


Avocado salat med kylling
Avocadosalaten kom i en stor dyb tallerken og var godt fyldt op med rigelig avocado, det er jo også super når de kalder det en avocadosalat ;o) Der var desuden to store stykker kylling, friske tomater, agurker, rødløg og feta. Marinaden (sennepsdressing) blev serveret i en lille skål ved siden af, så man selv kunne dosere i passende mængder.    
En god frisk, fyldig salat med ordentlige råvarer. Fruen var godt tilfreds!

Klassisk pariserbøf!

Min pariserbøf kom med det klassiske tilbehør. Peberrod, capers, rå løg, rødbeder og rå æggeblomme. Der var også en sennepspickles på tallerkenen. Den smagte rigtig godt og gav efter min mening retten et hak op. En pariserbøf har altid været en sikker vinder, men det er også rigtig fint, når der lige kommer lidt ekstra oven i hatten, når det er en lækker lille ting som denne senneps pickles. 

Tak for en hyggelig aften, og gerne på gensyn. 

Jeg kan varmt anbefale en tur på Brøggeriet, hvis du er i Sønderborg og skal spise ude. Super service og lækker mad! :o) 

Kom af sted!  

3 kommentarer:

 1. Jeg håber inderligt, at anmelderen har mere forstand på mad end på geografi, for siden hvornår har Danfoss Universe ligget "helt ude på spidsen af Als", som han skriver? Fakta - uanset hvad, det drejer sig om, skal være i orden. Ellers halter troværdigheden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ejner,
   Jeg har ændret det til "nordsiden af Als". Fakta skulle jo gerne være i orden!

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet