søndag den 27. september 2015

Jensens Bøfhus - tæt på motorvejen ved Tilst

Jeg har startet en lille rundtur i landet for at se på, hvilke spisemuligheder der er, når man er på tur på de danske motorveje.

Mens vi kørte på motorvejen kunne Lisbeth berette om, at Jensens Bøfhus i Tilst altså kun lå 3 km fra motorvejen... så den kunne godt anmeldes på kokkens blog under mit nyopfundne koncept og interesse omkring hvad, og hvor vi kan spise når vi kører på de danske motorveje. Jamen så må vi jo gøre det. Fruen er fiks og ringede straks for at sikre sig, at de havde et bord klar til os. Fra bagsædet kunne man høre de små spørge "kan man få cola?"

De har i øjeblikket et søndagstilbud, hvor børnene spiser gratis! Det er da om noget familieorienteret. Vi byder velkommen til en familierestaurant.


Service/Betjening: Vi blev mødt af en ung mand med stort smil, som gav os en behagelig velkomst. Vores tjener ved bordet var også utrolig servicemindet og med et smil på læben. :o) Børnene fik endda selv lov at vælge farve på den ballon som de fik, da vi tog afsted. Service, det forstår de her på Jensens.

Vi spiste:Jeg fik bacon/cheese burger med tykke fries, ketchup og majonæse. I burgeren var der lidt salatblade, et par skiver tomat, dressing og selvfølgelig bacon og ost. Det var en ok burger uden at være prangende. Bollen var en grov en af slagsen, så den var helt i orden. Den kostede 129,- Lisbeth valgte Rump steak. Fruen syntes, at bøffen var fin mør og tilmed stegt perfekt rosa, lige som hun ønskede. Så kunne det ikke gå helt galt derfra. Favorit saucen var også i orden. Der var rigeligt med tykke fries (gratis opfyldning). Fruen havde valgt at tilkøbe en omgang grillede grøntsager for at få lidt grønt på tallerknen. 
149,- for bøffen plus 19,- for grillede grøntsager. Det er vel en fair pris, men heller ikke mere, når man tænker på, at der ikke er brugt mange minutter på at forberede til sådan en ret. Børnene fik pizza, små gulerødder og soft ice til dessert. Næsten gratis... vi måtte slippe 10 kr. pr. barn for gulerødderne! Det er jo stadig rørende billigt, men der manglede lige lidt mere info omkring, hvad der er gratis til børnene. Bortset fra denne lille svipser var servicen helt i top, og med godt humør trods travlhed i restauranten.Cola og pizza... kokkens børn var glade! Hmm jeg skal nok få dem til at spise hummerhaler og dippe dip!
Restauranten: Der var pænt og nydeligt i restauranten samt en hyggelig stemning blandt gæsterne. Personalet så også ud til at være i god stemning, trods de havde rigeligt at se til.

Toiletter: De var pæne og rene. Der var dog kun ét wc på herretoilettet. Det er ikke meget når restauranten er helt fuld.
 
Til børn: Der var et lille legerum i kælderen. 15 kvm. med lidt puder og to små skærme på væggen. Væggene var dekoreret rigtig fint, men jeg må dog alligevel sige, at det var et lidt tamt legerum - og i et lille kælderrum uden vinduer bliver det aldrig rigtig hyggeligt.

P-forhold: Der er rigtig mange parkeringspladser. Så den er i orden.    

Jensens Bøfhus ved man hvad man får. Ikke de store udsving og overraskelser. Standard mad i familiehøjde!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar