torsdag den 17. marts 2016

Hotelophold: Hotel Legoland og middag i deres restaurant

Børnene havde fået et par rigtig fine kufferter i gave. Derfor synes vi jo, at det var på sin plads at tage på en lille mini-getaway, for at de kunne prøve dem af! 

Vi faldt over en super deal på Hotel Legoland. En overnatning for Far, Mor og to børn, inkl. fri adgang til Billund Bad, og morgenmad. Det kostede kun 845,- tilsammen! 
Der var tilmed gratis aviser, i to dage! 

Efter at vi havde tilbragt eftermiddagen i Billund Bad, var vi blevet sultne og valgte at spise i hotellets restaurant.
Der var også en speciel børnemenu. Så alle blev glade.

Da vi havde bestilt fik vi lidt brød, som kom i form af et par lune brioshe. Dertil var der smør og trøffel mayonnaise. Det var en fin starter.


Fruens forret bestod af stegt sandart serveret på en puré af persillerod, dertil syltede squash, bøgehatte og friske krydderurter på toppen. Lisbeth, som efterhånden er blevet en skrap anmelder kunne ikke finde nogle fejl!


Jeg havde valgt en kartoffel-porre suppe med unghane souffle, sprød serrano og brændt porre.
Suppen smagte fint, men kunne godt have haft lidt mere dybde i smagen. Den var desværre ikke super varm, som jeg havde forventet, at en suppe skulle være. Men ellers fin forret, hvor suppen blev hældt op fra en lille kande efter at tjeneren havde sat tallerknen foran mig. 
Jeg var dog ikke hurtig nok med kameraet, så nåede ikke at skyde et billede inden tjeneren havde fyldt tallerknen med suppe!


Hovedretten blev til en god saftig bøf af oksefilet. Der var tre slags løg i form af bagte hvidløg. Små syltede skalotteløg og til sidst en omgang bløde løg, som nærmest var en form for løgmos. Det var, efter min mening, lige i overkanten af løg! Retten var dekoreret med purløgsolie og friske urter.
Havde de fjernet den skovlfuld bløde løg, som tog alt for meget opmærksomhed på tallerknen, og disket op med en anden lækker garniture havde retten fået et hak op!

Der blev serveret en omgang lækre håndskårne pommes frites ved siden af. De var meget gode. 

Børnenes retter bestod af spaghetti bolognese til Sara, og røde pølser med lego pommes frites til Noa. Det var to passende børneretter. 


Til dessert delte vi en tarte tatin med æble, karamel og vaniljeis. Den var godt afstemt med en sprød tuille sammen med isen og den lune tarte tatin. Den var bare god. 

Efter et par hyggelige timer i restauranten var vi blevet mætte og var klar på mere afslapning på vores pirat tema værelse. Børnene var dog midlertid forsvundet... men kun rundt om hjørnet, hvor der var et rigtig fint legeområde, og der var god plads at lege på, da der ikke var mange andre gæster end os :o) 


Maden smagte rigtig godt. Der var ikke meget at sætte en finger på.  

Jeg vil dog sige, at vores tjener var lidt usikker på, hvad hun serverede. Det virkede ikke naturligt for tjenerne at præsentere maden. Kun da jeg spurgte efter det blev det gjort. Men så skulle hun også lige forbi køkkenet og høre, hvad kokken havde puttet på tallerknen! Der havde jeg nok forventet lidt mere end vi fik.  

Den samlede regning lød på 1245,-  Vi fik to gange to retter plus en dessert til deling. En hovedret til hver af børnene. To glas vin til mig selv. En dansk vand til fruen og fire børnedrikke.

Alt i alt en fornuftig pris. Der var også små Lego pakker til børnene, som blev serveret under middagen :o) Det er god service. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar