Jeg har nogle blommer i fryseren fra sidste år. Det sidste af høsten. De skal da bruges inden den nye sæson starter. Så derfor skal der lige bages en kage til familien. Der kommer også nogle venner på besøg, helt fra Oslo :o) Fint besøg, så der skal være kage til mange.
Blommer - Kokos - Marcipan
Ingredienser:
10-12 stk. Blommer (halveres og sten fjernes)
300 G. Marcipan
3 stk. Æg
175 G. Sukker
1 tsk. Vaniljesukker
150 G. Smør
75 G. Havregryn
100 G. Kokosmel
75 G. Hvedemel
70 G. mørk chokolade 60%
Fremgangsmåde:
1) Æg og sukker og vaniljesukker piskes hvidt.
2) Tilsæt smeltet smør og pisk.
3) Havregryn, kokosmel og hvedemel vendes i dejen.
4) Til sidst vendes den hakkede chokolade i.
5) Dejen kommes i en smurt form. Blommer og skiver af marcipan trykkes ned i dejen, så det dækker det meste af kagen.
Bages ved 170 C. Jeg gav min kage ca. 25 min. Men find din egen tid. Hvis du laver dem i små portionsforme skal de jo have mindre tid.
Server kagen med creme fraiche eller vaniljeis.
Blommer & Marcipan |
Blommer & Marcipan |
Blommer - Kokos - Marcipan
Ingredienser:
10-12 stk. Blommer (halveres og sten fjernes)
300 G. Marcipan
3 stk. Æg
175 G. Sukker
1 tsk. Vaniljesukker
150 G. Smør
75 G. Havregryn
100 G. Kokosmel
75 G. Hvedemel
70 G. mørk chokolade 60%
Fremgangsmåde:
1) Æg og sukker og vaniljesukker piskes hvidt.
2) Tilsæt smeltet smør og pisk.
3) Havregryn, kokosmel og hvedemel vendes i dejen.
4) Til sidst vendes den hakkede chokolade i.
5) Dejen kommes i en smurt form. Blommer og skiver af marcipan trykkes ned i dejen, så det dækker det meste af kagen.
Bages ved 170 C. Jeg gav min kage ca. 25 min. Men find din egen tid. Hvis du laver dem i små portionsforme skal de jo have mindre tid.
Server kagen med creme fraiche eller vaniljeis.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar