Der er gang i endnu et arrangement hos Madsvinene. Det bliver fejret med en ny lækker 3 retters menu. Morten, Peter og Jan stod for hver deres ret. Le Chef alias undertegnede var, som altid, superviser :o)
Morten var mand for den fine forret.
Torsk
& Bloody mary
Vaniljebagt
torsk og Bloody mary og Et lækkert par!
Ingredienser:
3
dl. tomat juice
Blegselleri (friske selleristænger i
shot glas)
1
dl. vodka
Sort
peber
Worchester
sauce
Tabasco
300 gram fersk torsk
Vanilje
Dild
1
stk. citron
1
stk. granatæble
Oliven
olie
Fremgangsmåde:
1)
Tomat
juice og vodka blandes sammen. Smag til med sort peber, worchester sauce og
tabasco.
2)
Torsken
skæres ud i stykker på ca. 50 gram. Olie, citron og vanilje blandes sammen og
hældes over torsken. Bages i ovnen ved 160 grader 8-10 min.
3) Anrettes side om side på en
tallerken og garneres med dild, blegselleri og granatæbler.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar