søndag den 2. marts 2014

Torsk & Bloody mary - Madsvinene 2:4 - December 2013

 
Der er gang i endnu et arrangement hos Madsvinene. Det bliver fejret med en ny lækker 3 retters menu. Morten, Peter og Jan stod for hver deres ret. Le Chef alias undertegnede var, som altid, superviser :o)
 
Morten var mand for den fine forret.
 
Torsk & Bloody mary
Vaniljebagt torsk og Bloody mary og Et lækkert par!
 
 

Ingredienser:
 

3 dl. tomat juice
Blegselleri (friske selleristænger i shot glas)
1 dl. vodka
Sort peber
Worchester sauce
Tabasco
300 gram fersk torsk
Vanilje
Dild
1 stk. citron
1 stk. granatæble
Oliven olie
 
 
 
 
Fremgangsmåde:
 
1)   Tomat juice og vodka blandes sammen. Smag til med sort peber, worchester sauce og tabasco.

 
2)   Torsken skæres ud i stykker på ca. 50 gram. Olie, citron og vanilje blandes sammen og hældes over torsken. Bages i ovnen ved 160 grader 8-10 min.

 
3)    Anrettes side om side på en tallerken og garneres med dild, blegselleri og granatæbler.     

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar