Madsvinene spiser i dag en lækker Sødam kylling til hovedret. Læs mere om Sødam kyllingen ved at klikke på det indlagte link.
Aftenens menu:
2. ret Sødam & Samsø
3. ret Kokos & Malibu
4. ret Rabarber & hvid chokolade
Sødam & Samsø
Danmarks bedste kylling møder guldet fra Samsø.
Denne lækre og saftige økologiske kylling behøver ikke den store tur. Hold det helt enkelt og server friske sæson grøntsager til. Det giver en ren smagsoplevelse og mere tid til samvær med dem, du holder af.
Ingredienser -6 pers.
1 stk. Sødam kylling
1 kg. Samsø kartofler
1 bdt. grønne asparges (fra Samsø)
6 stk. hvide asparges (fra Samsø)
400 gram ærter
Ærteskud
2 stk. citron
Frisk timian
Fremgangsmåde
Aftenens menu:
1. ret Jomfruhummer
2. ret Sødam & Samsø
3. ret Kokos & Malibu
4. ret Rabarber & hvid chokolade
Sødam & Samsø
Danmarks bedste kylling møder guldet fra Samsø.
Sødam kylling - Asparges |
1 stk. Sødam kylling
1 kg. Samsø kartofler
1 bdt. grønne asparges (fra Samsø)
6 stk. hvide asparges (fra Samsø)
400 gram ærter
Ærteskud
2 stk. citron
Frisk timian
1) Den flotte kylling parteres og marineres i
citron, olivenolie, timian, salt og peber. Kyllingen steges i ovnen ved 185
grader, indtil den er færdig.
2)
Kartoflerne skylles og koges i saltet vand. Gerne med et stykke løvstikke.
3)
Grønne asparges knækkes af i bunden og snittes
på skrå i 3 stykker.
4) De hvide asparges skrælles og snittes på skrå i
3-4 stykker.
5) 300 gram ærter overhældes med kogende vand, og
blendes med en klat smør og evt. lidt mælk til en lækker puré. Smag til med
salt og peber. De sidste 100 gram skal bruges ved anretning.
6) Det hele anrettes flot på en tallerken. Der kan
pyntes med ærter og friske krydderurter fra baghaven ;o)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar