Vi fortsætter i god stil og tager lige en lille kold drink før desserten kalder. Madsvinene laver pina colada i dag ;o)
Skal der hygges rigtigt, ja så må vi gøre det ordentligt. Det betyder, at vi disker op med en præ-dessert drink.
Aftenens menu:
Skal der hygges rigtigt, ja så må vi gøre det ordentligt. Det betyder, at vi disker op med en præ-dessert drink.
Aftenens menu:
1. ret Jomfruhummer
2. ret Sødam & Samsø
3. ret Kokos & Malibu
4. ret Rabarber & hvid chokolade
Kokos & Malibu
Ingredienser 4-5 drinks
2 dl. kokosmælk
4 dl. ananasjuice
¼ ananas
malibu
Fremgangsmåde
1)
Ananas skrælles, og den hårde ”stok” i midten
fjernes. Skæres i mindre stykker.
2) Frisk ananas, juice og kokosmælk blendes til en homogen masse. Tilsæt til sidst lidt malibu. Pas på der ikke kommer for meget i drikken, så kommer den til at smage lidt sprittet.
Kokos & Malibu
Så er der pina colada! |
Ingredienser 4-5 drinks
2 dl. kokosmælk
4 dl. ananasjuice
¼ ananas
malibu
2) Frisk ananas, juice og kokosmælk blendes til en homogen masse. Tilsæt til sidst lidt malibu. Pas på der ikke kommer for meget i drikken, så kommer den til at smage lidt sprittet.
Hvem skal have det der lilla drinkglas? |
Så
er der pre dinner cocktail! Eller som præ-dessert.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar