mandag den 4. august 2014

Restaurantanmeldelse: På tur med fruen til Aars Hotel

Som den betænksomme ægtemand, havde jeg inviteret fruen på en tur til Himmerland. Nærmere betegnet Aars Hotel. Vi har nu været gift i 7 år, og det skulle da fejres med en hyggelig tur.

Vi spiste i hotellets restaurant om aftenen. Vi fik forret og hovedret på buffet, og sluttede af med en dessert fra restaurantens menukort.

Forret


et udvalg fra buffeten

Vi startede med et lille udvalg fra buffeten. Der var bl.a. disse lækkerier. Varmrøget laks med tigerrejer. Wrap med røget laks, friske blade og ostecreme. Samt en mousse af tun med dildcreme. Det var et meget klassisk udvalg på denne buffet, og godt selskab ;o)

Fruen & Sancerre 2012 

Hovedret

Hovedret fra buffeten


Hovedretten var også på buffet. Man må sige, at de kører dem klassiske stil på Aars hotel. Så den stod på 3 slags kød. Svinemørbrad i cremesauce, et braisseret kalvelår og rosa stegt kalveculotte. Udmærket kødudvalg.
Som garniture var der ristede kartofler og diverse salater med friske urter og nødder.

Godt stegt kød og et udmærket udvalg af garniture, men det er ikke det moderne køkken de er kendt for på Aars hotel. 

Dessert

Dessert fra menukortet

Vi sluttede middagen af med en lækker fugtig chokoladekage serveret med appelsinmarmelade og vaniljeparfait. En meget lækker dessert at slutte middagen af med. Kagen var god, appelsinmarmeladen var tilpas syrlig og vaniljeparfaiten smagte af vanilje og fløde. Lige i skabet :o)

Tak for en god aften i restauranten på Aars Hotel.

Jeg havde en lille gave med til fruen, som jeg havde købt hos Dina Pedersen. Hun laver nogle rigtig flotte rakuhuse. Det blev fruen meget glad for. Så vil du imponere derhjemme med håndlavet keramik, så skal du slå et smut forbi hjemmesiden, som jeg har lagt et link til her.   

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar