Fødselsdagsmenu fortsat... uha, det er godt at fylde år.
Efter den lækre fiskesuppe til forret skal vi nu over i noget lidt andet. Hovedretten stod på kalvenyretapper.
Ingredienser - 4 pers.
1 kg. kalvenyretapper
tørrede chili
hel spidskommen og korianderfrø
½ stk. broccoli
Henkogte blommer
100 gram beluga linser
Syltede rødløg
3 stk. forårsløg
½ stk. spidskål
2 stk. æbler
Gojibær
1 stk. citron
Olivenolie
Hvid balsamico
Fremgangsmåde
1) Kalvenyretapperne skæres igennem på langs, så den tykke sene, som sidder der, fjernes.
Chili, koriander og spidskommen stødes i en morter. Krydr kødet grundigt med krydderierne samt salt og peber. Brun kødet godt af på en god varm pande, og steg det færdig i ovnen ved 160 grader indtil det er flot rosa.
2) Jeg lavede to hurtige salater, som jeg serverede sammen med hovedretten.
A) Kogte Beluga linser blandes sammen med syltede rødløg og finthakket forårsløg. Smag til med salt og peber.
B) Snit spidskål i sådan lidt semigrove strimler. Skær æblerne i grove tern og vend i kålen sammen med lidt olivenolie, saften af en citron samt lidt gojibær. Drys lidt salt og frisk kværnet peber over og vend det godt sammen.
Så blev der to lækre salater til servering sammen med kalvenyretapperne.
3) Broccoli skæres i små buketter. Giv dem et hurtig dyb i kogende vand lige inden du skal til at anrette maden.
Anret som vist på billedet eller lav din egen anretning ;o)
Efter den lækre fiskesuppe til forret skal vi nu over i noget lidt andet. Hovedretten stod på kalvenyretapper.
Rosastegte kalvenyretapper |
Ingredienser - 4 pers.
1 kg. kalvenyretapper
tørrede chili
hel spidskommen og korianderfrø
½ stk. broccoli
Henkogte blommer
100 gram beluga linser
Syltede rødløg
3 stk. forårsløg
½ stk. spidskål
2 stk. æbler
Gojibær
1 stk. citron
Olivenolie
Hvid balsamico
Fremgangsmåde
1) Kalvenyretapperne skæres igennem på langs, så den tykke sene, som sidder der, fjernes.
Chili, koriander og spidskommen stødes i en morter. Krydr kødet grundigt med krydderierne samt salt og peber. Brun kødet godt af på en god varm pande, og steg det færdig i ovnen ved 160 grader indtil det er flot rosa.
2) Jeg lavede to hurtige salater, som jeg serverede sammen med hovedretten.
A) Kogte Beluga linser blandes sammen med syltede rødløg og finthakket forårsløg. Smag til med salt og peber.
B) Snit spidskål i sådan lidt semigrove strimler. Skær æblerne i grove tern og vend i kålen sammen med lidt olivenolie, saften af en citron samt lidt gojibær. Drys lidt salt og frisk kværnet peber over og vend det godt sammen.
Så blev der to lækre salater til servering sammen med kalvenyretapperne.
3) Broccoli skæres i små buketter. Giv dem et hurtig dyb i kogende vand lige inden du skal til at anrette maden.
Anret som vist på billedet eller lav din egen anretning ;o)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar