søndag den 11. marts 2018

Aarhus Streetfood

Streetfood bølgen er på det højeste i denne tid og folk er vilde med det. Alle aldre ridder med på trenden, og det er da bare fedt. 


Kokken (ja det er mig selv ;-)) blev 40 år, for nyligt - wup det er jo skørt... men sandt og det føles nu meget godt. Fruen synes jeg skulle finde et sted hvor vi kunne spise frokost alle 5. Så der skulle være plads til børn. Ikke noget med fine hvide duge og høje levende lys på bordet. Vi skal på Aarhus Streetfood, jamen det skal vi da! 

En familietur med bus til Aarhus Streetfood. Det bliver da hyggeligt.  

Der er noget for alle på Aarhus Streetfood. Den mindste på 1½ år havde madpakke med ;-) Sara fik en lækker pizza samt en cola. Noa ville gerne have fish and chips fra Danyar vognen.Lisbeth var lun på stor flot pita fra Pita corner.

Kokken her faldt over den røde vogn, Duck it. En saftig burger med andeconfit. "Den er så awesome og velsmagende at det næsten er forbryderisk"
  
 
En super god oplevelse at besøge Aarhus Streetfood. En meget autentisk streetfood oplevelse. Stemningen og indretningen var rigtig god. Der var også mange forskellige boder at vælge imellem, efter hvilket madhumør man er i.   

Familien forlader Aarhus Streetfood efter et par hyggelige timer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar