Ja det er så det store spørgsmål her i starten af 2015. Altså om du kan lide østers. Måske du havde chancen nytårsaften, for at smage østers for første gang. Eller har du været der før og var klar på en ny omgang.
Jeg kan godt lide østers :o) og da jeg ankom til vores nytårs fest i Gjellerup, så havde jeg da lige taget en lille kasse med østers med under armen.
Jeg havde lavet en marinade med soya og ingefær som man kunne dryppe ud over de friske østers. Du laver marinaden ved at koge soya op med frisk ingefær. Lade den stå og køle et par timer, og sigt den derefter. Du kan sagtens lave denne hurtige marinade et par dage før du skal bruge den.
Så var det bare at åbne østers :o) Du skal huske at have en rigtig østerskniv ved hånden. Uden det rigtige værktøj får du dem aldrig op.
En hyggelig aften var sat i gang!
Jeg kan godt lide østers :o) og da jeg ankom til vores nytårs fest i Gjellerup, så havde jeg da lige taget en lille kasse med østers med under armen.
Så er der østers! |
Jeg havde lavet en marinade med soya og ingefær som man kunne dryppe ud over de friske østers. Du laver marinaden ved at koge soya op med frisk ingefær. Lade den stå og køle et par timer, og sigt den derefter. Du kan sagtens lave denne hurtige marinade et par dage før du skal bruge den.
Så var det bare at åbne østers :o) Du skal huske at have en rigtig østerskniv ved hånden. Uden det rigtige værktøj får du dem aldrig op.
En hyggelig aften var sat i gang!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar