tirsdag den 28. april 2015

Kokken spiser ude: Spisestedet ØST - Meyers køkken i Den Blå Planet.

Jeg har for nylig været en tur i København. Fredag var første stop, Den Blå Planet. Efter godt to timer med familien rundt, sluttede vi af med spisning på Spisestedet ØST. Den blå planet har fået Meyers køkken til at stå for driften af deres spisested. 
Ikke nogen dårlig idé at kaste lidt stjernestøv ud der.

Menukortet kan ses på billedet herunder. Menukortet havde et fint udvalg, både menu til børn og voksne.  


Fruen og jeg selv fik fish & chips, og fiskefrikadeller. 

Sprøde og lækre fisk & chips 

Mine fish & chips bestod af tre stykker torsk, en bunke grove fritter og en urteremoulade. Det smagte dejligt og var en fin anretning. Det var også en meget enkel ret. Men når det er veltilberedt, så er det også i orden. Fisken var sprød udenpå, men ikke tør indvendig. Fritterne var også tilpas sprøde, som fritter skal være. Remouladen var som den skulle være. Der var med rund hånd drysset en god del eddikepulver over fritterne. Det var nu en meget god detalje, omend det ikke smagte af så meget. 

Pigerne spiser fiskefrikadeller

Fruens fiskefrikadeller blev serveret med rugbrød, friske salatblade, citron samt remoulade. Lækre fiskefrikadeller tilsmagt med dild. Godt håndværk og det smagte dejligt.  

Fiskefrikadeller med urteremoulade

Vi drak en af Meyers egne æblemost til maden. Det var en æblemost, som var af rigtig god kvalitet. Alt maden blev serveret på sorte skiferplader. Det tog sig godt ud, og skiferpladerne var af en tilpas størrelse, så de var rigtig gode at spise af, uden at alt for meget af maden røg udenfor pladen. 


Der var hurtig betjening og vi fik maden meget kort tid efter vi havde bestilt. En god oplevelse at slutte af med fast food fra Meyers køkken.
Er du i Den Blå Planet, så kan jeg godt anbefale at slutte med en hurtig omgang mad i Spisestedet Øst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar