torsdag den 11. juni 2015

Monarch highway Diner - Ejer Bavnehøj.


Hvordan er det sket at kokken, spiser på Monarch?!! Hmm..jo, det må være noget med, at han har en hemmelig drøm om at åbne en række motorvejs-restauranter ned igennem Europa, som starter på Ejer Bavnehøj!(det er der vi befinder os denne dag) Den kunne måske hedde Lars Lassen Highway Diner! Jo, det er faktisk ikke så skørt endda. :o)  

Anyway, nu er vi på Monarch, og tjekker det lige ud for at se om de i virkeligheden trænger til en opdatering, eller om de bare er toptunet. 

Vi er på familietur, så det er i samlet flok vi bespiser Monarch. 

Servering/Betjening: Vi hentede selv maden ved skranken. Betjeningen var på det jævne. Da vi skulle bestille og betale vores mad var der ikke meget service at spore hos pigen, som stod bag disken. Den dag var hun Monarchs ansigt... det gjorde hun ikke særlig godt! (Sorry to say)

Vi spiste:
Pulled pork burger

Jeg fik en pulled pork burger med fries og majonaise. I burgeren var der også majonaise, syltede agurker og friskrevet rødbeder. 

Jeg sad og tænkte ved mig selv, "jeg spiser et måltid hvor alt på min tallerken er helfabrikata". Der var ikke en eneste ting på min tallerken som var hjemmelavet. Nej okay, det havde jeg vel heller ikke forventet... men alligevel.


 


Lisbeth havde valgt en skinkeschnitzel med pommes, ærter og peber sauce. Hun er det man kalder en meget ærlig anmelder, og hurtig til at sige "I love it" eller "det kunne de godt have gjort bedre".
Denne dag sagde hun kun én gang "det er ikke i orden". Så var der ligesom ikke mere at sige om de to retter. 

Der kom dog alligevel et par ord mere. "Lidt flere ærter ville have været dejligt". "Saucen smager forfærdelig, og er noget tyndt pjask!" Schnitzel var også noget værre noget. Den havde en mærkelig konsistens, og så ud som om den havde været en tur i frituren!  

Restauranten: Der var et par enkelte snavsede borde. Det skal dertil siges at ud over os var sad der kun folk ved 2 andre borde! Så jeg tror jo nok at personalet skulle have tid til at tørre et par borde af. Men ud over det var det en udmærket lokaler at spise i.

Toiletter: De var pæne og rene.

Til børn:  Der var et fint udvalg til af mad til børn. Ude foran restauranten var der en fin lille legeplads, som børnene havde glæde af inden vi var klar til at køre videre. 

P-forhold: Gode parkeringsforhold. Vi fandt en plads næsten lige foran døren.
Sådan her skriver de på Monarchs hjemmeside, hvor de omtaler, hvad det kræver for at være ansat.

  Du skal blot være positiv, smilende og serviceminded, fuld af energi og glad for godt samarbejde.

Jo det er rigtig, men det oplevede vi bare slet ikke! Der var dog en ung fyr som tømte skraldespande, som virkede til at være fuld af energi og arbejdsiver. 

 Men børnene hyggede sig på legepladsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar