lørdag den 23. januar 2016

Restaurantanmeldelse: Kafé K, Skanderborg

Onsdag... midt i ugen... hvad gør man dog med sådan en dag? Jamen, vi ringer til barnepigen og tager et smut i byen og spiser en romantisk tapas på Kafé K i Skanderborg. Vi plejer nu at tage ind til Aarhus, men denne gang havde vi besluttet at finde noget i Skanderborg, og faldt over dette gode tilbud. Vi havde læst nogle gode anmeldelser af stedet, så skyndte os at booke et bord.

Herunder kommer aftenens menu.

Logo_multiple_kinds_overview.png

  • Tigerrejer med hjemmelavet aioli
  • Cajun-laks med limecreme
  • Carpaccio - klassisk med kalv, parmesanost og pinjekerner
  • Falafel med bulgur
  • Grønsagstærte
  • Miniburger med syltede løg
  • Rosastegt kalv med artiskokcreme
  • Kartoffelspyd med serranoskinke og kryddermayonnaise
  • Bagt feta på pestobagt brød
  • Arla unika-oste med pære/løg kompot
Hertil serveres brød og smør.

Tapasbræt for 2 personer 350,-

Alle 10 retter deles mellem 2 pers. Tilbuddet indeholder én flaske rødvin.
Super smagsoplevelse til en rigtig god pris. 


På en iskold januar aften skyndte vi os indenfor hos Kafé K. Vi blev taget godt imod af en smilende flink tjener, som anviste os et bord med det samme. 

Vi havde bestemt os for tapas tilbudet, så det fik vi hurtigt bestilt. Tjeneren kom med det samme med en flaske vin og den smoothie, som fruen havde bestilt. Hun kunne berette at den var meget lækker. Det fungerer bare med sådan en hindbær- og blåbærsmoothie.

Der gik ikke længe før vi fik brød og smør på bordet sammen med en stor planke hvorpå maden var anrettet. Rigtig hyggeligt sådan at dele et fælles fad. 
Det eneste som kunne have været bedre var den første omgang brød vi fik. Den var slet ikke bagt færdig. Men da vi nævnte det for vores tjener var han hurtig til at komme med noget nyt og færdigbagt brød. Derefter var der ingen slinger i valsen.

Miniburger med syltede rødløg

Bagt feta på pestobrød

rosastegt kalv med artiskok creme & stegte kartofler med sprød serrano

Cajun laks med limecreme - Tigerrejer med aioli - Carpaccio med parmesan

Grønsagstærte med tomat og broccoli

Arla unika, Krondild, Ask og Havgus. Dertil syltede pærer
  


Efter vi havde delt det lækre tapasbræt havde vi alligevel lyst til en lille dessert. Der var ikke meget at vælge imellem. Faktisk kun én dessert. Det var en belgisk vaffel med vaniljeis, flødeskum og chokolade sauce.  Lækker sprød vaffel... og der var rigeligt til 2 personer. 

Der var andre end os, som havde fundet vej til Kafé K i kulturhuset i Skanderborg. Det var nemlig godt besøgt på sådan en kold aften i januar. Det kan jeg også godt forstå, for det er et rart sted. Det er nogle dejlige lokaler med store flotte vinduer. Så jeg tror helt sikkert vi kommer igen når vejret bliver lidt varmere og dagene bliver lysere, så vi kan nyde den flotte udsigt, som vi kun lige kunne ane på denne mørke og kolde aften. 
Servicen var også i top. Lige fra vi trådte ind af døren og indtil vi forlod stedet var det kun smilende tjenere som betjente os. 

Vi kom af med 478 kr. for tapas, vin, smoothie, kaffe og dessert. Det må siges at være helt i orden. 

Vi gik glade og mætte hjem.       

Ingen kommentarer:

Send en kommentar