Så er det blevet tid til et sommermøde i Madsvinene. Le chef er glad og har sat en let 3-retters menu sammen til drengene.
Aftenens menu:
Forret: Jordbær & Kammuslinger
Hovedret: Andebryst & Blommer
Dessert: Love rhubarb, med rugbrød
Let´s go.
2 stk. rød peberfrugt
4 stk. tomat
3 fed hvidløg
Frisk timian
2½ dl. asti (eller anden sød hvidvin)
Aftenens menu:
Forret: Jordbær & Kammuslinger
Hovedret: Andebryst & Blommer
Dessert: Love rhubarb, med rugbrød
Let´s go.
Vi skal lave
gazpacho suppe. Det er nemlig bare lækkert. Dertil skal vi have jordbær og
kammuslinger. Så det bliver en god aften :o)
Gazpacho suppe med jordbær og kammuslinger |
Ingredienser -6 cov.
200 gram jordbær
1/5 agurk2 stk. rød peberfrugt
4 stk. tomat
3 fed hvidløg
Frisk timian
2½ dl. asti (eller anden sød hvidvin)
12 stk. Kammuslinger
Dild (eller
anden lækker krydderurt fra haven)
Fremgangsmåde
1) Peberfrugter
skæres fri for kerner. Skæres i kvarte og bages i ovnen, sammen med hvidløg og
timian, ved 200 grader til de er møre.
Agurk skrælles, jordbær
skylles og blomsten fjernes. Jordbær, agurk, peberfrugt, hvidløg, tomat og asti
blendes til en lind masse.
Bedøm om suppen er for tyk, og kom evt. mere vin i. Smag til med salt
og
cayennepeber.
2) Kammuslinger
steges på en god varm pande med olie. Et par minutter på hver side indtil de
har fået en god farve.
Find de flotteste dybe tallerkner frem og hæld
suppen i. Anret to kammuslinger i hver tallerken og pynt af med lidt
krydderurter fra haven.
Det er da en lækkerbisken! Fyld glasset med en kølig hvidvin fra Mosel så er lykken gjort.
Det er da en lækkerbisken! Fyld glasset med en kølig hvidvin fra Mosel så er lykken gjort.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar