Madsvinene forsat...
Vi skal selvfølgelig også have hovedret. Det bliver noget med andebryst, kartofler, blommer og grønne asparges. Med tre drenge i køkkenet, og Le chef i spidsen kan det kun blive en god aften. En af de lune!
Aftenens menu:
Forret: Jordbær & Kammuslinger
Hovedret: Andebryst & blommer
Dessert: Love rhubarb, med rugbrød
Andebryst & blommer
Rosastegt andebryst anrette på lækre kartofler, ristede grønne asparges og bagte blommer.
Andebryst, kartofler og blommer |
1) Andebryst ridses på oversiden. Brunes af på en pande og steges færdig i ovnen til de har en flot rosa farve i midten. ca. 58 grader.
2) Kartofler skrubbes og koges i vand med lidt salt og evt. en kvist løvstikke.
3) Blommer skylles og skæres i kvarte. Hold en smule olie over og krydr med et par kviste timian og salt. Bages i ovnen ved 190 grader, i ca. 5 minutter. Indtil de er begyndt at blive lidt bløde.
4) De grønne asparges skæres af i bunden, hvor de er seje. 4-5 cm. De skæres derefter i skrå snit så der blive 3-4 stykker ud af en asparges. De steges af på en god varm pande i meget kort tid.
Anret herlighederne på fin tallerken og pynt gerne af med lidt friske krydderurter fra haven.
Skænk rødvinen og hav en dejlig aften!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar