tirsdag den 8. november 2011

Aubergine -Tomat - Valnødder - Rosmarin

I  dag er det blevet til en lækker ragout af auberginer. Det passer rigtig godt til lam. Men kan også sagtens spises til okse og gris. 

Aubergine - Tomat - Valnødder - Rosmarin


Ingredienser:

2 stk. Auberginer
1 stk. Løg
3 stk. Tomat
4 fed Hvidløg
Bredbladet Persille
25 gram Valnødder
Frisk Rosmarin
Oliven Olie
Salt, Peber

Fremgangsmåde:

1) Auberginer i grove stykker "bages" sammen med oliven olie og rosmarin i ovn ved 230 grader, indtil det begynder at tage farve.
2) Hvidløg og løg i store tern bages ligeledes i oliven olie, i ovnen ved 230 grader.
3) Tomater skæres ud i 6-8 stykker og puttes i ovnen ved 230 grader. Husk salt og peber. 
4) Det hele blandes forsigtigt sammen med ristede valnødder og frisk hakket persille. 



Serveres lunt. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar