I dag er det blevet til en lækker ragout af auberginer. Det passer rigtig godt til lam. Men kan også sagtens spises til okse og gris.
Ingredienser:
2 stk. Auberginer
1 stk. Løg
3 stk. Tomat
4 fed Hvidløg
Bredbladet Persille
25 gram Valnødder
Frisk Rosmarin
Oliven Olie
Salt, Peber
Fremgangsmåde:
1) Auberginer i grove stykker "bages" sammen med oliven olie og rosmarin i ovn ved 230 grader, indtil det begynder at tage farve.
2) Hvidløg og løg i store tern bages ligeledes i oliven olie, i ovnen ved 230 grader.
3) Tomater skæres ud i 6-8 stykker og puttes i ovnen ved 230 grader. Husk salt og peber.
4) Det hele blandes forsigtigt sammen med ristede valnødder og frisk hakket persille.
Aubergine - Tomat - Valnødder - Rosmarin |
Ingredienser:
2 stk. Auberginer
1 stk. Løg
3 stk. Tomat
4 fed Hvidløg
Bredbladet Persille
25 gram Valnødder
Frisk Rosmarin
Oliven Olie
Salt, Peber
Fremgangsmåde:
1) Auberginer i grove stykker "bages" sammen med oliven olie og rosmarin i ovn ved 230 grader, indtil det begynder at tage farve.
2) Hvidløg og løg i store tern bages ligeledes i oliven olie, i ovnen ved 230 grader.
3) Tomater skæres ud i 6-8 stykker og puttes i ovnen ved 230 grader. Husk salt og peber.
4) Det hele blandes forsigtigt sammen med ristede valnødder og frisk hakket persille.
Serveres lunt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar