Another day, another dinner. Ja vi skal spise... lige om lidt! Noget til at stå i mod den kolde vind som blæser udenfor.
Rød peberfrugt - Tomat - Kuller..
..Hokaido og blomkål. Det var mine råvarer i køleskabet, som skulle blive til dagens aftensmåltid. Hmm... jo Aromatisk suppe af rød peberfrugt og tomat, serveret med skinstegt kuller og ristede hokaido samt blomkål.
Jo det bliver godt.
Ingredienser:
Suppen
4 stk Rød Peberfrugt
1 ds. Hakket tomat
1 stk Løg
2-3 fed Hvidløg
1 stk Gulerod
salt og peber
Smag til med lime, sukker, mørk balsamico.Garniture
Hokaido
blomkål
500 gram Kuller i filet
Fremgangsmåde:
1) Rød peberfrugt, løg, hvidløg og gulerod snittes i grove stykker og ristes hårdt i en gryde med oliven olie. Giv det ca. 5 minutter ved god varme.
2) Tilsæt hakket tomater og lidt vand. Lad det simre 10-12 minutter, til grønsagerne er møre.
3) Blendes rigtig godt. Stilles tilbage på svag varme. Smag til med lime, sukker, balsamico, salt og peber.
4) Fisken skæres i stykker af 80-100 gram. Vendes i hvedemel og steges på panden i olie, på skindsiden. Først ved høj varme i 2 minutter og derefter steges færdig ved lavvarme.
Husk at krydder skindet godt med salt. Det gør at skindet nemmere bliver sprød.
5) Hokaido og blomkål skæres i mindre stykker og sauteres på panden i 2-3 minutter.
Så er der serveret - Velbekomme. :o)
Rød peberfrugt - Tomat - Kuller..
..Hokaido og blomkål. Det var mine råvarer i køleskabet, som skulle blive til dagens aftensmåltid. Hmm... jo Aromatisk suppe af rød peberfrugt og tomat, serveret med skinstegt kuller og ristede hokaido samt blomkål.
Jo det bliver godt.
varm suppe af rød peberfrugt & Tomat - og kuller.. |
Ingredienser:
Suppen
4 stk Rød Peberfrugt
1 ds. Hakket tomat
1 stk Løg
2-3 fed Hvidløg
1 stk Gulerod
salt og peber
Smag til med lime, sukker, mørk balsamico.Garniture
Hokaido
blomkål
500 gram Kuller i filet
Fremgangsmåde:
1) Rød peberfrugt, løg, hvidløg og gulerod snittes i grove stykker og ristes hårdt i en gryde med oliven olie. Giv det ca. 5 minutter ved god varme.
2) Tilsæt hakket tomater og lidt vand. Lad det simre 10-12 minutter, til grønsagerne er møre.
3) Blendes rigtig godt. Stilles tilbage på svag varme. Smag til med lime, sukker, balsamico, salt og peber.
4) Fisken skæres i stykker af 80-100 gram. Vendes i hvedemel og steges på panden i olie, på skindsiden. Først ved høj varme i 2 minutter og derefter steges færdig ved lavvarme.
Husk at krydder skindet godt med salt. Det gør at skindet nemmere bliver sprød.
5) Hokaido og blomkål skæres i mindre stykker og sauteres på panden i 2-3 minutter.
Så er der serveret - Velbekomme. :o)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar