Boganmeldelsen er gået ind i sin anden og sidste del. Denne bog er en hyggelig en af slagsen. Den passer rigtig godt ind i denne mørke december hygge.
Bogen er opdelt i afsnit som følger:
Perfeckt coffee
With morning coffee
In the afternoon
After dinner
Jeg holder juleferie og hygger derfor om familien med lidt ekstra lækre mellemmåltider. Sammen med eftermiddagskaffen diskede jeg op med denne bruchetta fra afsnittet "in the afternoon".
Den faldt i god jord, og der blev eftersøgt lidt flere af slagsen.. men det var der ikke. Kokken havde kun lavet én til hver! :o) Julemiddagen står jo for døren.
Bruchetta med avocado og bacon
Ingredienser: - til 6 stk.
6 skiver Brød (toastbrød eller lign.)
2 stk. Avocado
1 pk. Bacon eller pancetta
Oliven olie
Smør (kun til stegning af brød)
1 stk. Citron
Evt. hvidløg.
Salt & peber
Fremgangsmåde:
1) Brødet steges på en varm pande i olivenolie og smør. Krydres med salt og peber.
2) Bacon steges sprødt. (170 grader i ovnen 15-20 min.)
3) Avocado halveres og skrællen tages af.
4) En kvart avocado skæres i tre stykker og lægges på det ristede brød, pres lidt citronsaft ud over samt lidt olivenolie, salt og peber.
5) 1-2 skiver bacon lægges på toppen og evt lidt frisk timian som pynt.
Serveres bedst frisklavet - så brødet stadig er lidt lunt.
Coffee & Bites af susie theodorou |
Forfatter: Susie Theodorou
Udgivelsesår: 2001
Antal sider: 96
Pris fra ny: ca 120 kr.
Pris fra ny: ca 120 kr.
Bogen kan købes her: http://www.amazon.com/Coffee-Bites-Susie-Theodorou/dp/0756765781
Perfeckt coffee
With morning coffee
In the afternoon
After dinner
Jeg holder juleferie og hygger derfor om familien med lidt ekstra lækre mellemmåltider. Sammen med eftermiddagskaffen diskede jeg op med denne bruchetta fra afsnittet "in the afternoon".
Den faldt i god jord, og der blev eftersøgt lidt flere af slagsen.. men det var der ikke. Kokken havde kun lavet én til hver! :o) Julemiddagen står jo for døren.
Bruchetta med avocado og bacon
Bruchetta, bacon, avocado |
Ingredienser: - til 6 stk.
6 skiver Brød (toastbrød eller lign.)
2 stk. Avocado
1 pk. Bacon eller pancetta
Oliven olie
Smør (kun til stegning af brød)
1 stk. Citron
Evt. hvidløg.
Salt & peber
Fremgangsmåde:
1) Brødet steges på en varm pande i olivenolie og smør. Krydres med salt og peber.
2) Bacon steges sprødt. (170 grader i ovnen 15-20 min.)
3) Avocado halveres og skrællen tages af.
4) En kvart avocado skæres i tre stykker og lægges på det ristede brød, pres lidt citronsaft ud over samt lidt olivenolie, salt og peber.
5) 1-2 skiver bacon lægges på toppen og evt lidt frisk timian som pynt.
Serveres bedst frisklavet - så brødet stadig er lidt lunt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar