fredag den 9. december 2011

Grillet nakkekoteletter med 2 slags løg.

Grillet nakkekoteletter med 2 slags løg blev anrettet på tallerkner til aftensmåltidet. Sådan op til en weekend må tallerknerne gerne pimpes lidt.



Grillet nakkekotelet med sauterede løg og sesam

Let the weekend begin!

Ingredienser: (3 Pers.)

3 stk. Nakkekoteletter á 200 gram
5 stk. Forårsløg
2 stk. Rødløg
1 stk. Gulerod
Sesam (sort og hvid)
Jordnøddeolie
10 gram Smør
Salt & peber


Fremgangsmåde:

1) Koteletterne smøres med olie og krydres med salt og peber (lidt rosmarin ville også være lækkert) grilles og steges færdig ved medium varme. Hvor længe de skal stege afhænger af tykkelse.. Grovsnittede forårsløg hældes på panden sammen med koteletterne 5 minutter før de er færdige. Tilsæt smør sammen med forårsløg. Husk at krydr med salt og peber.

2) Rødløg i både, med oliven olie, salt og peber, bages i ovnen ved 185 grader til de er møre. Tilsæt fintsnittede gulerod så den får et par minutter sammen med løgene.

3) Rødløg, forårsløg, gulerod og sesam blandes sammen.   

4) Læg koteletten midt på tallerknen og top med blandet løg. Dryp med jordnøddeolie på tallerknen.  

Jeg serverede ristede kartofler - on the side.

Velbekomme

Ingen kommentarer:

Send en kommentar