Det er sommer og solen skinner.. Terrassen ser fin ud og indbyder til dans og aftenhygge. Så vil jeg lige lave en lille lækker og let aftensmad til familien.
Det bliver noget med frisk fisk..
Grillet laks / Avocado / Ærter
Lækker grillet filet af laks. Serveret i glade toner af avocado, grønne ærter og friske krydderurter fra haven.
Ingredienser: - 3 pers. -
350 G. Laks
200 G. Bulgur
1-2 stk. Avocado
150 G. Ærter
Purløg (incl blomster)
Citronmelisse
Oregano
Olivenolie
Citronolie
Fremgangsmåde:
1) Bulguren koges ca. 10 min. i let saltet vand. Vandet sigtes fra når bulguren er færdig.
2) Laksen skæres ud i stykker af 5 x 5 cm. Steges på en grillpande, 3-4 minutter på hver side ved medium-høj varme.
3) Så er vi allerede klar til at anrette. Drys lidt bulgur i bunden af tallerkenen. De to stykker laks sættes på tallerkenen. Avocado i små "både" lægges op af den grillede laks. Friske ærter drysset forsigtig på anretningen.
Til sidst pyntes af mel frisk purløg, Citronmelisse, oregano samt purløgs blomster.
Krydderurterne kan du bytte ud med f.eks dild eller persille. Hvis du skulle have det i haven. Brug det du godt kan lide :o)
Kald familien sammen, vi spiser på terrassen.
Denne lækre ret kræver næsten ingen forberedelse og er klar på under 30 min!
Hvis du vil servere denne ret som forret kan du bare undlade bulgur.
Det bliver noget med frisk fisk..
Grillet laks / Avocado / Ærter
Lækker grillet filet af laks. Serveret i glade toner af avocado, grønne ærter og friske krydderurter fra haven.
Grillet laks - Avocado - Ærter |
Grillet Laks - Purløgs blomster - Citronmelisse |
Ingredienser: - 3 pers. -
350 G. Laks
200 G. Bulgur
1-2 stk. Avocado
150 G. Ærter
Purløg (incl blomster)
Citronmelisse
Oregano
Olivenolie
Citronolie
Fremgangsmåde:
1) Bulguren koges ca. 10 min. i let saltet vand. Vandet sigtes fra når bulguren er færdig.
2) Laksen skæres ud i stykker af 5 x 5 cm. Steges på en grillpande, 3-4 minutter på hver side ved medium-høj varme.
3) Så er vi allerede klar til at anrette. Drys lidt bulgur i bunden af tallerkenen. De to stykker laks sættes på tallerkenen. Avocado i små "både" lægges op af den grillede laks. Friske ærter drysset forsigtig på anretningen.
Til sidst pyntes af mel frisk purløg, Citronmelisse, oregano samt purløgs blomster.
Krydderurterne kan du bytte ud med f.eks dild eller persille. Hvis du skulle have det i haven. Brug det du godt kan lide :o)
Kald familien sammen, vi spiser på terrassen.
Denne lækre ret kræver næsten ingen forberedelse og er klar på under 30 min!
Hvis du vil servere denne ret som forret kan du bare undlade bulgur.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar