lørdag den 28. februar 2015

Syltede rødløg - passer til det meste!


Har du alt for mange patent glas gemt væk ude i skuret, og kan ikke helt finde ud af hvad du skal bruge dem til? Ja så skal du da sylte lidt! :o) 

Med denne hurtige og nemme opskrift på lækre syltede rødløg, ja så får du hurtig fyldt nogle glas op. De kan tilmed holde sig lang tid, bare du altid bruger en ren gaffel når du tager fra glasset. 

Syltede rødløg fra køkkenchefens hylde

Lækre syltede rødløg!


Ingredienser

4 stk. rødløg
3 dl. eddike
300 gram sukker
3 stk. laurbærblade
frisk kværnet sort peber

Fremgangsmåde

1) Eddike, sukker, laurbærblade og peber koges igennem til alt sukkeret er opløst.

2) Løg skrælles, top og bund skæres væk. Del løg på midten og snit i tynde skiver.
     Den varme lage hældes over løgene. Jeg plejer at opbevare mine i et patentglas.
    Du skal først sætte låg på når de er kølet af. 

Disse lækre syltede rødløg passer til mange gode ting. Brug dem i alle slags salater, som topping på en lækker spegepølsemad, til ostebordet eller som lækker garniture næste gang du spiser kylling. 

God fornøjelse med at sylte :o)  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar