Det er søndag og det regner derude... det indbyder til familiehygge med friskbagte cookies.
Jeg har fundet en lækker opskrift med hassselnødder og mørk chokolade i kammeret. Så er det bare at sætte igang! :o)
Cookies med hasselnødder og mørk chokolade
Ingredienser: - giver 20 cookies -
75 gram smør
100 gram brun farin
50 gram sukker
1 æg
100 gram chokolade 60%
1 tsk. vaniljesukker
½ tsk. natron
En knivspids fint salt
150 gram hvedemel
50 gram hasselnødder (eller brug dine egne favorit nødder)
Fremgangsmåde:
1) Smør og sukker piskes sammen.
2) Tilsæt æg.
3) Kom mel, vaniljesukker, salt og natron i og pisk det sammen.
4) Til sidst blandes hakkede hasselnødder og hakket chokolade i dejen.
Dejen formes i små klumper på størrelse med en 5-krone og 1½ cm i tykkelsen.
Bages ved 175º i 12-15 minutter.
Man kan med fordel rulle den rå dej i tykke pølser og fryse den. Så er den nem og hurtig at tage frem og lave friskbagte cookies af på en gråvejrsdag :o)
Jeg har fundet en lækker opskrift med hassselnødder og mørk chokolade i kammeret. Så er det bare at sætte igang! :o)
Cookies med hasselnødder og mørk chokolade
Lækre chokoladecookies :o) |
Cokkies som er bløde i midten - perfekt! |
Ingredienser: - giver 20 cookies -
75 gram smør
100 gram brun farin
50 gram sukker
1 æg
100 gram chokolade 60%
1 tsk. vaniljesukker
½ tsk. natron
En knivspids fint salt
150 gram hvedemel
50 gram hasselnødder (eller brug dine egne favorit nødder)
Fremgangsmåde:
1) Smør og sukker piskes sammen.
2) Tilsæt æg.
3) Kom mel, vaniljesukker, salt og natron i og pisk det sammen.
4) Til sidst blandes hakkede hasselnødder og hakket chokolade i dejen.
Dejen formes i små klumper på størrelse med en 5-krone og 1½ cm i tykkelsen.
Bages ved 175º i 12-15 minutter.
Man kan med fordel rulle den rå dej i tykke pølser og fryse den. Så er den nem og hurtig at tage frem og lave friskbagte cookies af på en gråvejrsdag :o)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar