Jeg stod og manglede en lille garniture til vores aftensmad forleden dag, og der var nærmest kun gulerødder i køleskabet... og et stykke parmesan ost!
Det blev til denne lille sag.
Ristede gulerødder med hvidløg og parmesan
Ingredienser
6 stk gulerødder
1 tsk. smør
spidskommen
frisk timian
3 fed hvidløg
parmesan ost
Fremgangsmåde
1) Gulerødder skrælles og top og bund skæres af.
2) På en varm pande kommes gulerødder, smør, spidskommen, timian og hvidløg. Lad det hele stå og riste ved middel varme indtil de har fået farve og er møre.
Drys gavmildt med frisk revet parmesan ost over gulerødderne lige inden servering.
Nu da vi har spist gulerødderne tænker jeg, at næste gang jeg laver dem skal der friskhakkede krydderurter på toppen, men det må blive til sommer, når haven bugner af friske urter.
Det ville også være lækkert med hakkede mandler eller dukkah som drys ovenpå.
Det blev til denne lille sag.
Ristede gulerødder med hvidløg og parmesan
Ingredienser
6 stk gulerødder
1 tsk. smør
spidskommen
frisk timian
3 fed hvidløg
parmesan ost
Fremgangsmåde
1) Gulerødder skrælles og top og bund skæres af.
2) På en varm pande kommes gulerødder, smør, spidskommen, timian og hvidløg. Lad det hele stå og riste ved middel varme indtil de har fået farve og er møre.
Drys gavmildt med frisk revet parmesan ost over gulerødderne lige inden servering.
Nu da vi har spist gulerødderne tænker jeg, at næste gang jeg laver dem skal der friskhakkede krydderurter på toppen, men det må blive til sommer, når haven bugner af friske urter.
Det ville også være lækkert med hakkede mandler eller dukkah som drys ovenpå.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar