Vi er kommet til den 3. servering i kokkens fødselsdagsfest.
Jeg er utrolig glad for oste! Så jeg synes ikke at jeg kunne holde 40 års fødselsdagsfest uden at diske op med et lille osteudvalg.
3. servering
Manchego 6 mdr. (spansk fårmælk)
Langres (fransk rødkit af komælk)
Kings Jersey, øko (dansk komælk)
Dertil serverede jeg hybenkompot med hvid portvin, lækre oliven, ristede mandler, kiks og sprøde havreflager.
Vinen var en lækker sag fra Cold Hand Winery Mere specifik var det denne pærervin. Utrolig fin sag!
Følg med på bloggen og se hvilken chokoladekage kokken har lavet til dessert.
Jeg er utrolig glad for oste! Så jeg synes ikke at jeg kunne holde 40 års fødselsdagsfest uden at diske op med et lille osteudvalg.
3. servering
Et lille ostebræt - kokken er vild med ost! |
Manchego 6 mdr. (spansk fårmælk)
Langres (fransk rødkit af komælk)
Kings Jersey, øko (dansk komælk)
Dertil serverede jeg hybenkompot med hvid portvin, lækre oliven, ristede mandler, kiks og sprøde havreflager.
Vinen var en lækker sag fra Cold Hand Winery Mere specifik var det denne pærervin. Utrolig fin sag!
Følg med på bloggen og se hvilken chokoladekage kokken har lavet til dessert.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar