Ofte har jeg tænkt på den overskyende havregrød fra morgenmaden... Man kan sikkert lave nogle lækre sprøde hapser ud af det.
Så jeg prøvede mig lidt frem. Det kunne man så godt og det bliver meget lækkert. Jeg kom lidt kommen i da jeg ville bruge dem til en lille snack tallerken ost.
I den lille brune skål er der en lækker hyben og hvid portvin marmelade - meget lækker til ost.
En lille rest havregrød
Hørfrø
Blendet mandler/hasselnødder (efter hvad du har og ønsker)
kommen
salt
Det hele blandes godt sammen og smøres ud i et tyndt lag på en bageplade med bagepapir. Bages i ovnen ved 150 grader i 40-50 min.
Bræk dem i mindre stykker når de er kølet af.
Spis dem med det samme eller gem dem i lufttæt beholder.
Du kan blande alle
slags kerner og frø i grøden. Prøv dig frem og find din egen favorit.
Chiafrø er også gode. Hvis det er store kerner som solsikkefrø og
græskarkerner skal du bare huske at blende dem fint, så grøden er til at
smøre ud.
Så jeg prøvede mig lidt frem. Det kunne man så godt og det bliver meget lækkert. Jeg kom lidt kommen i da jeg ville bruge dem til en lille snack tallerken ost.
I den lille brune skål er der en lækker hyben og hvid portvin marmelade - meget lækker til ost.
Vupti - en lille lækker snack tallerken |
En lille rest havregrød
Hørfrø
Blendet mandler/hasselnødder (efter hvad du har og ønsker)
kommen
salt
Det hele blandes godt sammen og smøres ud i et tyndt lag på en bageplade med bagepapir. Bages i ovnen ved 150 grader i 40-50 min.
Bræk dem i mindre stykker når de er kølet af.
Spis dem med det samme eller gem dem i lufttæt beholder.
Osten er en lagret engelsk chedder |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar